AuteurBerichten

mei 13, 2019 om 4:35 pm

Voor een grootschalig hersenonderzoek (“JointStudy”) van de Universiteit van Amsterdam (UvA) in samenwerking met de University of Texas in Dallas zoeken wij deelnemers die veel cannabis gebruiken, oftewel zo goed als dagelijks blowen en weinig andere drugs gebruiken. Het onderzoek vind plaats bij een hersenscanner (MRI) op de Roeterseilandcampus in Amsterdam.

Het doel van dit onderzoek is om de langetermijneffecten van cannabis op de hersenen in kaart te brengen.

Voor dit onderzoek zijn wij op zoek naar personen tussen de 18 en 30 jaar die (bijna) dagelijks blowen. Ter vergelijking zoeken wij ook personen die niet blowen maar wel minimaal één keer in hun leven geblowd hebben. Het onderzoek bestaat uit 2 sessies van 4 uur (1 jaar uit elkaar) waarvan je een deel in de MRI scanner zal liggen. In totaal ontvang je een vergoeding van €120 bij volledige deelname.

Ben je geïnteresseerd om mee te doen? Klik dan hier om de screeningsvragenlijst in te vullen, of kijk eerst op onze website: http://www.nofaresearch.com. Het is belangrijk dat je deze volledig invult en niet vergeet je contactinformatie achter te laten. Als uit de screening blijkt dat je geschikt bent om mee te doen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Mocht je zelf contact met ons op willen opnemen voor meer informatie, dan kan je mailen naar: jointstudy-fmg@uva.nl.