AuteurBerichten

november 12, 2016 om 11:49 pm

Een van de kleinste, draagbare vaporizers op de markt, de Pax 3, past net als zijn voorganger makkelijk in je hand met afmetingen van 10,1 cm lang en 3,2 cm op zijn breedst.
De glanzende, gepolijste aluminium behuizing trekt direct je aandacht, lijkt meer op een high-end muziekspeler dan een vaporizer.
Het is een sexy klein beest met opties die bij zijn vorm passen.
Pax 3 heeft maar een paar kleine verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger Pax 2. Het meest opvallende is, dat je Pax 3 nu komt met een extra concentraten-kamer waar je hash olie of wax of dab in kan doen. Dit is een grote stap richting de concentraten liefhebbers die voorheen de Pax niet als een optie zagen. Aangezien steeds meer cannabis consumenten steeds vaker kiezen voor oliepennen vanwege hun onopvallende uiterlijk, gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Pax Labs miste dat marktsegment al jaren, terwijl concurrenten als de Firefly 2 toegevoegd concentraten-pads verkochten ter ondersteuning van hun draagbare vaporizers.
Het concentratenbakje
De olie kamer werkt verrassend goed! Wat ook wel te verwachten was van Pax Labs, die bij de eerdere modellen al bewezen heeft geen half werk te leveren.
Als je je nieuwe Pax 3 krijgt valt direct op dat de doos 2x zo dik is geworden. Dit komt voornamelijk door de extra accessoires die je bij de pax 3 wel krijgt. Wat ik altijd een gemis heb gevonden bij de Pax1 en Pax2 was dat je, toen die nieuw uitkwam, veel geld uitgaf voor een vaporizer en je dan nog extra geld uit moest geven voor de accessoires, die ook niet goedkoop zijn.

lees verder op mijn vaporizer blog