Share This Post

Artikelen

Handige Wiet Kweek Gadgets

Handige Wiet Kweek Gadgets

Met behulp van deze handige wiet kweek gadgets, zal het kweken van eersteklas wiet zeker niet moeilijk zijn! Of je nu een gepassioneerde wietkweker bent en ze voor jezelf wilt of je bent toevallig op zoek naar een nuttig cadeau voor iemand anders, bekijk dan deze coole hebbedingen om wiet te kweken!

De wereld van cannabisteelt is niet meer hetzelfde als decennia geleden. Met steeds minder strenge wet- en regelgeving rondom marijuana in veel landen, beseffen mensen langzaamaan dat ze ook zelf goede wiet kunnen kweken. Op vandaag de dag kunnen telers een grote selectie van beschikbare dingen vinden die het gemakkelijk maken om zonder poespas wiet van de bovenste plank te kweken! Hier is een lijst van enkele extra coole en vooral handig gadgets die je helpen om cannabis te kweken!

waterbollenWATERBOLLEN

Je wilt in het weekend ergens naartoe gaan, maar je planten hebben water nodig terwijl je weg bent? Maak je geen zorgen! Deze waterbollen zijn cool omdat ze het werk doen zonder luxe technologie. Deze mooie bollen geven precies de juiste hoeveelheid water af voor maximaal vier dagen. Plaats één van hen in elke plantenbak en je plantjes zullen krijgen wat ze nodig hebben en jij kunt ontspannen, wetende dat alles goed gaat met hen terwijl je weg bent!

hoge kwaliteit ph combo meterHOGE KWALITEIT PH/TDS COMBO METER

Je kunt voor een paar euro een “standaard” pH-meter online krijgen, bijvoorbeeld op eBay of op andere marktplaatsen. Het probleem met deze goedkope pH meters is echter dat ze niet lang zullen meegaan, en of ze goed werken is nog maar de vraag! Een van de beste investeringen die je kunt doen als kweker, is om een kwalitatieve pH meter te kopen zoals die van Bluelab. Dit model heeft als extra (en belangrijk!) voordeel dat het ook TDS meet, wat betekent dat het de juiste hoeveelheid voedingsstoffen aangeeft! De Bluelab meters staan bekend om hun hoge kwaliteit, goede klantenservice en een goede garantie.

smartphone macrolensSMARTPHONE MACROLENS

De loupe van een juwelier of een kleine microscopen van eBay kunnen nuttig zijn, maar er gaat niets boven deze macrolens voor je smartphone! In staat zijn om snel een vergrote foto van je planten te nemen, kan vaak zeer nuttig zijn. De macrolens is ideaal als je een “professionele” check wilt uitvoeren op je trichomen, om te zien of je kostbare planten klaar zijn voor de oogst. Het is ook super behulpzaam als je een onbekend insect of andere nare dingen tegenkomt waarbij je hulp nodig hebt van andere telers om het te identificeren. Neem gewoon een foto met je telefoon en deel het op je favoriete groei-forum!

koubachi wi-fi plant sensorKOUBACHI WI-FI PLANT SENSOR

Dit is één van die high-tech kweek gadgets die echt heel nuttig zijn. De Koubachi Wi-Fi plantsensor lijkt op een kruising tussen een alien-ei en een golfclub. Zet het in de bodem van je planten en het zal de vochtigheid, de temperatuur en zelfs de lichtintensiteit meten. Het zal deze gegevens direct naar je telefoon sturen en het kan je een e-mail sturen, zodat je altijd weet wat er met je plantjes aan de hand is! Het vertelt je wanneer je water moet geven, de verlichting moet aanpassen of wanneer het te warm of te koud voor hen wordt. Het apparaat wordt geleverd met een app voor je telefoon, maar je kunt de status van je planten ook checken vanuit een browser app. Het is nog niet zo geavanceerd dat het rond gaat en de planten voor je kweekt, maar voor wat het doet is het eigenlijk vrij keurig en het kost ook niet te veel!

led lamp kweekruimte brilLED LAMP KWEEKRUIMTE BRIL

Deze cool uitziende LED Lamp Kweekruimte Bril is kan op een aantal manieren gebruikt worden, wat het heel nuttig maakt. De bril beschermt je ogen tegen potentieel schadelijk UV-licht dat sommige LED kweeklampen kunnen uitstoten. Als je toevallig kweekt met paarse LED’s, dan kan deze bril helpen om je planten te zien in hun echte kleur, wat ongelooflijk nuttig kan zijn. En tenslotte, zie je er ook heel cool mee uit. In tegenstelling tot sommige andere merken van kweekruimte brillen die best duur zijn, zijn deze in principe zeer betaalbaar!

the leaf kweekkast growbox“THE LEAF” KWEEKKAST

“The Leaf” is een bijzonder mooie hightech kweekkast die “automatisch je planten kweekt en wordt bestuurt door je smartphone”. The Leaf is een compleet kweeksysteem dat lijkt op een soort mini-koelkast en bevat vrijwel alles wat nodig is om geweldige wiet te kweken, zoals LED-verlichting, O2 verrijking, luchtcontrole, automatische hydro besproeiing, HD-camera, geautomatiseerde dosering van voedingsstoffen en nog veel meer geweldige functies! De kweekkast is gemaakt voor telers van alle niveaus. Nieuwe telers hoeven zich geen zorgen te maken, want The Leaf zorgt voor alles en ervaren kwekers zullen het geweldig vinden hoe ze het systeem kunnen bedienen vanaf hun telefoon!

Het bedrijf zegt dat ze van plan zijn om the Leaf “dit najaar” te gaan verkopen en het lijkt erop dat er momenteel nog geen prijs bekend is, maar dit is zonder twijfel de moeite waard om in de gaten te houden!

ottimizzare l'apporto d'acqua in serra

LOOP – BROEIKAS WATERBESPARENDE GADGET

The Loop Broeikas Waterbesparende Gadget is een ongelooflijk ingenieus hebbeding voor iedereen die zijn plantjes in een kas wil kweken. Het probleem met kassen is dat ze erg vochtig kunnen zijn door het water dat wordt verdampt en uitgedampt door de planten. The Loop bespaart water omdat het vocht condenseert uit de lucht en het terugkeert naar de bodem zodat de planten het kunnen gebruiken. Dit betekent dat je meerdere voordelen hebt met The Loop, zoals een beter klimaat voor je planten dat niet te vochtig is, een kleinere kans op het groeien van schimmels en je hebt minder water nodig!

Vind je onze lijst met gadgets om cannabis te kweken leuk? Misschien ken je nog andere, leuke snufjes die kunnen helpen met kweken? Deel je tips met onze lezers!

Bron: RoyalQueenSeeds

Share This Post

Leave a Reply