Share This Post

Nieuws

Vier Valentijn met Wiet Producten

Vier Valentijn met Wiet Producten

Valentijn vieren met wiet producten? Hoe plan je de perfecte Valentijnsdag met een wietthema voor je geliefde? We bespreken enkele van de beste en grappigste producten!

Bud Bouquet

Inwoners van Los Angeles kunnen hun geliefde dit jaar spectaculair verrassen! Van dit cadeau zullen zelfs de meest ervaren stoners nog onder de indruk zijn: een prachtig Bud Bouquet dat bestaat uit 30 gram organische Purple Princess-wiet in een boeket met wilde bloemen en aromatische kruiden als eucalyptus. Met een prijs van 400 dollar is het beslist geen goedkoop cadeau, maar je wint er wel de prijs voor creativiteit en originaliteit mee.

Stoners die hun geliefde het hof willen maken met dit indrukwekkende boeket moeten niet te lang wachten want de leverancier, Lowell Farms, heeft de productie beperkt tot 500 stuks. Overigens is het aanbod uitsluitend beschikbaar voor geregistreerde gebruikers van medicinale cannabis.

Bud Bouquet van Lowell Farms
Bud Bouquet van Lowell Farms

De CannaHeart

Misschien gaat je voorkeur uit naar een cadeau met een meer blijvend karakter. De ambachtelijke ontwerpers van CannaBuy in het Britse Manchester verkopen schitterende, handgemaakte houten rolling boxes, rolling trays en accessoires. Maar onze favoriet uit hun hele productaanbod is zonder twijfel de CannaHeart.

Deze handige en fraaie accessoires zijn een prachtig cadeau, dat je desgewenst kunt laten voorzien van een bijzondere inscriptie voor die speciale stoner in je leven. En je kunt dit cadeau nog specialer maken door de doos te vullen met lekkers voor je stoner of zelfgekozen, vers gerijpte toppen!

Bestel je cadeau zo snel mogelijk, zodat je het cadeau op tijd voor Valentijnsdag in huis hebt. CannaBuy levert binnen het Verenigd Koninkrijk in 2 tot 4 dagen en wereldwijd in 7 tot 10 dagen.

CannaHeart van CannaBuy
CannaHeart van CannaBuy

Henneplingerie

Een perfecte Valentijnsdag is niet compleet zonder nieuw sexy ondergoed. Het is jammer dat er nog steeds zo weinig henneplingerie van goede kwaliteit wordt aangeboden. Het is werkelijk geweldige (maar ook kostbare) kleding. Enamore was een Brits bedrijf dat schitterende henneplingerie met een vintage look maakte, maar rond 2012 hield het bedrijf plots op te bestaan. Natural Store UK en Polyvore hebben echter nog een paar van hun snoezige hemdjes op voorraad. We bevelen ze aan!

Afgezien daarvan beschouwen wij Etsy als een van de beste leveranciers van hennepondergoed. Ze bieden een geweldige keuze voor zowel mannen als vrouwen, gemaakt door ambachtelijke ontwerpers uit alle windstreken. Misschien dat je zelfs handgemaakte hennepkleding kunt vinden die bij jou in de buurt is ontworpen! Op dit moment zijn onze favorieten deze zeer gewaagde string van de Bulgaarse ontwerper Karsona11 en deze fraaie gehaakte bh van de Amerikaanse ontwerper DarbyandCitiky. Dus, waarom trek je deze Valentijnsdag niet iets luchtigs aan?

Cannalife massageolie

Wat is er zaliger dan een massage door je aanbedene in de loop van de avond van een zwoele, sensuele Valentijnsdag? Een massage is altijd een geweldig cadeau, en de combinatie met cannabis zorgt voor een flinke versterking van de mogelijkheid van puur genot! Een leuke bijkomstigheid is dat je heel gemakkelijk zelf cannabisolie kunt maken door snel en eenvoudig de juiste ingrediënten bij elkaar te voegen.

Maar als zelf maken niet jouw ding is, zijn er ruim voldoende bedrijven die allerlei soorten cannabis-massageolie aanbieden. Bijvoorbeeld soorten met meer of minder THC of soorten met andere cannabinoïden, zoals CBD. Natuurlijk zijn niet al deze soorten overal verkrijgbaar. Deze geweldige sensuele cannabis-massageolie, die 492 mg THC per 120 ml bevat, is bijvoorbeeld alleen in Canada verkrijgbaar.

Kushed Candles

Zelfs de meest sensuele massage zal niet effectief zijn als de sfeer niet goed is. Zorg voor rustgevende panfluitmuziek, zingende walvissen of Barry White als je de massage die avond echt nog een vervolg wilt geven. Als je voor de juiste decadente sfeer wilt zorgen, zou je misschien een aantal cannabiskaarsen kunnen aansteken.

Voor die speciale omstandigheden zijn Kushed Candles misschien een goede keuze! Dit in de VS gevestigde bedrijf maakt kaarsen waarin heerlijke cannabis-terpenen zijn verwerkt. Deze kaarsen zijn niet psychoactief en ze bevatten geen cannabinoïden en kunnen dus in elk land worden geleverd!

“White Witch” kamperfoelie-, jasmijn- & cannabiskaarsen van Kushed Candles
“White Witch” kamperfoelie-, jasmijn- & cannabiskaarsen van Kushed Candles

WOW Candles & Kings of Kush

Naast Kushed Candles willen we nog een andere maker van cannabiskaarsen aanbevelen: WOW Candles. WOW-producten zijn alleen verkrijgbaar bij een beperkt aantal apotheken in het zuiden van Californië. Ze zijn dus niet makkelijk te vinden, maar als je toevallig in de buurt bent, moet je beslist eens gaan kijken! WOW-kaarsen zijn niet alleen kaarsen; nadat de kaars is opgebrand, kun je de ‘was’ (eigenlijk een mengsel van bepaalde vetten en oliën) gebruiken als een perfecte cannabis-massageolie.

Tot slot is er nog een kaarsenmaker die we willen noemen. Kings of Kush maakt kaarsen met terpeenprofielen die gebaseerd zijn op populaire soorten, zoals Pineapple Express, White Widow, Blue Dream en Maui Waui.

Ganja Vibes

Het in Denver gevestigde en door vrouwen geleide bedrijf Ganja Vibes heeft de afgelopen jaren voor opschudding gezorgd onder stoners met hun leuke, fantastische en ongewone seksspeeltjes met een cannabisthema. Deze speeltjes bevatten geen cannabis, maar ze zijn ontworpen door stoners voor stoners en door hun geweldige styling zijn ze een must voor iedereen die high wil raken en de liefde wil bedrijven (liefst tegelijk!).

Bovendien is

“Roses are red

Mary Jane is green

We like to get off

If you know what we mean”

een van de beste advertentieslogans die we tot nu toe zijn tegengekomen!

De Mary Jane-vibrator van Ganja Vibes
De Mary Jane-vibrator van Ganja Vibes

Foria Pleasure

Nu we Ganja Vibes hebben besproken, kunnen we verdergaan met accessoires waarmee je ervoor kunt zorgen dat jij en je partner nog meer plezier hebben van je nieuwe speeltje! Wat dacht je van glijmiddel met cannabis? Ja, je hoort het goed! Het in Californië gevestigde bedrijf Foria biedt een THC-houdend glijmiddel aan dat is “geïnspireerd op de oude traditie van cannabis als natuurlijk afrodisiacum”. Helaas zijn de producten van Foria alleen beschikbaar voor geregistreerde medicinale cannabispatiënten in Californië.

THC en andere bestanddelen in cannabis zorgen voor een betere doorbloeding en natuurlijke bevochtiging en toevoeging van extra glijmiddel zal dit effect verder versterken! Neem voor de zekerheid een paar handdoeken mee als je blijft slapen…

Foria Pleasure van Foria
Foria Pleasure van Foria

Hennep beddenlakens

…Het zou toch zonde zijn wanneer deze mooie hennep beddenlakens van het Franse bedrijf La Redoute besmeurd zouden raken. Maar wanneer je de ultieme sensuele luxe wilt bereiken, ben je hier op de juiste plek. Deze weelderige lakens zijn gemaakt van 100% gewassen henneptextiel en voelen heerlijk zacht aan op je huid. Met een prijs van €160 per stuk zijn deze lakens niet goedkoop, maar voor jouw geliefde is uiteraard alleen het beste goed genoeg!

Bron: SensiSeeds

Share This Post

Leave a Reply